Gyerek kupa kiírás

2017.03.08

Lipcsei József egyesületünk egykori gazdasági felelőse 2016-ban vándorkupát alapított az egyesület legeredményesebb gyermek korosztályú fiataljai számára. A kupa elnyerésének lehetőségére vonatkozó részleteket az alábbaikban olvashatjátok.

A kupa alapítója: Lipcsei József

A kupa elnyerése: A kupát az a versenyző nyerheti el, aki:

  • Vasutas Sporthorgász és Természetvédő Egyesület tagja
  • Gyermekkorú (maximum 14 éves lehet a verseny évében)
  • A VSTE által szervezett versenyek összesen 4 fordulójából (áprilisi gyerekverseny 1 forduló, júniusi egyesületi verseny 1 forduló, szeptemberi pontyfogó verseny 2 forduló) a 3 legjobb eredményt összeadva a legalacsonyabb pontszámmal rendelkezik.
  • Pontok gyűjtése: Elindul az egyesület által rendezett versenyeken és ott a kategóriájában a fogott súly alapján helyezési számot kap.
  • azonos pontszám esetén az összesített fogott súly dönt.

A kupa jellege: vándorkupa. A vándorkupa átadására az egyesület rendes közgyűlésén (január utolsó vasárnapja) kerül sor. Az adott év nyertese a következő év közgyűlésének napjáig őrizheti.

A kupa melletti díjak: ha a nyertes a következő évben is gyermekkorú, akkor a következő évre szóló engedélyét a kupa alapítója fizeti. Ha a nyertes a következő évben ifjúsági versenyzővé válik, akkor a nyereménye egy horgászhétvége a kupa alapítójának hétvégi házában, Bodrogolasziban, illetve az egyesület benevezi az országos horgásztáborba.

A vezetőség, 2016. tavasz

2017. január 29.-én megtartott közgyűlésen a 2016.-ban elért eredményei alapján a vándorkupát 1 évig Csonka László Levenete őrizheti!

Gratulálunk!